Mirësevini në portalin mësimor

Click here to edit subtitle

Ballina

Mirësevini 

Të dashur vizitor,kjo veb faqe do të shërbej për informimin tuaj.Këtu mund të gjeni informata të ndryshme si ato shkencore ashtu edhe informata shkollore.

Google Maps me pamje të re

Google Maps ka marrë një pamje të re, duke shtuar disa “përmirësime vizuale” në hartimin e saj.Aplikacioni tani i lejon përdoruesit të shikojnë më qartë gjeografinë natyrore duke treguar....

Për më shumë Kliko butonin

Kaseta që ruan 35 terabajt të dhëna

Kasetat ishin popullore në vitet ‘80 dhe fillimvitet ‘90 dhe shërbyen si një nga platformat kryesore për shpërndarjen e muzikës. Sot, kaseta është zhdukur, ngaqë përdoren llojet e tjera të mediave....

Për më shumë Kliko butonin

Microsoft-i me telefon unik

Thashethemet kanë qarkulluar për një kohë tani që Microsoft-i mund të jetë duke prodhuar një telefon inteligjent, por asgjë nuk është materializuar me të vërtetë nga këto thashetheme.....

Për më shumë Kliko butonin

Historia 41 vjeçare e emailit

Nëse kodet e Morsit apo telegramet i konsideroni si postë elektronike origjinale, dërgimi i tekstit nga një person tek tjetri ka evoluar padyshim.

Për më shumë Kliko butonin

4 mënyra për të shkruar më shpejt

Nuk ka rëndësi nëse punoni në gazetari, apo keni një afat të caktuar në mbarimin e një shkrimi, por do ju duhet që të jeni në gjendje të shkruani shpejt.

Për më shumë Kliko butonin

Rregullat e sjelljes së duhur në rrjetet shoqërore

Shoqërimi me anë të rrjeteve për shoqërim online mund të arrijë rezultate pozitive, por vetëm nëse përdoret në mënyrë profesionale. 
Për më shumë Kliko butonin

Si dhe pse të përcillet temperatura e procesorit

Procesorët qendror të kompjuterëve tonë tashmë disa vite kanë nevojë për ftohje shtesë. Ftohja në disa kushte mund të dështojë, prandaj është e rëndësishme që të përcillet se çfarë po ndodh me procesorin......

Për më shumë Kliko butonin

Këshilla për shfletim më të rehatshëm me Chrome

Shfletuesi i vockël dhe pa pagesë nga kompania Google, fsheh shumë gjëra praktike të cilat nuk mund të vërehen qartazi. Nëse keni qenë të guximshëm dhe keni filluar ta përdorni, ua sjellim disa këshilla që prej tij të mund të nxirrni ....

Për më shumë Kliko butonin

Ndihmës tek riinstalimi i kompjuterit

Riinstalimi i sistemit operativ është një punë e mundimshme dhe që merr kohë, sepse përveç që duhet të instaloni të gjitha programet, është edhe ajo pjesa e mërzitshme e instalimit të driver-ave. Megjithatë, nëse planifikoni të gjitha mirë ......

Për më shumë Kliko butonin

Labinot